Camping Card ACSI

Husbilresa – Camping

Husbil semester – Camping Card ACSI

Upp till 50% rabatt under lågsäsongen hos mer än 2739 campingar i 20 länder, alla kontrollerade av ACSI!

ACSI är initiativtagaren för detta rabattkort. På så sätt erbjuder campingspecialisten camparna att under för- och eftersäsongen kunna övernatta till reducerade och fasta priser på ca 2739 campingar. Produkten har på kort tid blivit enormt populär, både bland husbilar, campingar och bland semesterfirare.

ACSI-2014-image

ACSI ger ut en speciell guide med bara de campingar som accepterar kortet. Denna guide får du gratis när du skaffar CampingCard ACSI.

Vilka campingar som kortet gäller på kan du se i två tjocka böcker som kommer tillsammans med kortet. Geografiskt indelat, samt vilken priskategori och vilka perioder som kortet gäller.
Så fungerar CampingCard ACSI

Du får ett kort, som du skall skriva ditt namn på. Det kortet gäller sedan som rabattkort
på campingen, som då debiterar dig 12, 14, 16 eller 18 Euros per natt. I många fall även som ditt ID kort och man behåller det vid incheckningen och du får det tillbaka när du betalat. När du betalar räkningen visar du kortet en gång till. Du behöver alltså inte göra något administrativt eller betala i förväg.

Inklusive

Övernattningstariffen gäller för en ståplats och uppehälle för två personer. Det passar med bil+ husbil + förtält, bil + hopfällbar vagn, bil+ tält, eller campingbil med sufflett. Dessutom är det per dag inkluderat; el, en varm dusch och uppehälle för en 1 hund (under förutsättning att campingen tillåter det). För mera information över tariffer och över saker som inte är inkluderade, hänvisar vi till webbsidan för CampingCard.

CampingCard ACSI 2014

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.