Campingplatser på Island – Husbil semester Island

Camping Island – Campingplatser på Island

Husbil semester Island – Campa Island


Det finns cirka 170 registrerade campingplatser på Island. De flesta öppnar i början av juni och har öppet från början av juni till slutet av augusti eller mitten september, beroende på läge. Priset per natt på campingplatser varierar mellan 600-1200 isländska kronor (ca 65-120 svenska kronor) beroende på standard.
camping island
Vildcamping. När du campar på Island gäller allemansrätten, precis som i Sverige. Det betyder att man kan övernatta fritt i naturen. Dock inte på privat mark.

Camping.info
Sök efter alla campingplatser i Island via karta, faciliteter eller betyg. Jämför campingplatser baserat på uppgifter, bilder och rekommendationer.

Campingcard.is
Du kan spara mycket pengar genom att köpa Camping Card: Pris 99 € – Gäller på över 40 campingplatser – Gäller medan campingplatser är öppna (campingplatser öppna på olika datum under våren) – Gäller för 2 vuxna och 4 barn under 16 år – Maximalt antal nätter (i varje besök på varje campingplats) är 4 nätter.

VisitIsland.com
Det finns campingplatser mitt ute i den fantastiska naturen och några har praktiska faciliteter till ett överkomligt pris medan andra inte har så mycket att erbjuda. Från vildmarkscamping till glamping – alternativen är i princip obegränsade. Här får du hjälp att planera campingsemestern, husbilsemestern på Island. Men reser man med husbil så har man ju med sig allt man behöver.

Campster.se
På denna webbplats kan du söka efter campingplatser eller webbplatser med en karta. Här hittar du bästa platsen för ditt husbil eller RV. Allt om camping och campingplatser, liksom en campforum och gratis platsannonser. Om du klickar på campingens länk tar dig till en sida med information och vägbeskrivning. Här hittar du alla slags campingplatser: för husdjur och barn, cykelvänlig, familj orienterade.

 

Flyg till Island och hyr en husbil. Vår unika sökfunktion hjälper dig hitta de billigaste hyr husbilar. Sök Hyra Husbil i Island här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.