Erbjudande Hyra Husbil Island 10% rabatt

Husbilar 10% rabatt på hyra av husbil i Island

Hyra Husbil Island

Priserna varierar beroende på period, storlek och utrustning i bilen. Du bör alltid beställa husbilen innan du reser från Sverige. Då kan du vara säker på att få en bra bil till ett bra pris. Det är mycket populärt att hyra en husbil så det blir lätt utsålt.Strokkur geyser Island hyra husbil

Island är en vulkanisk ö. Landskapet är unikt med mäktiga fjordar, imponerande vattenfall, bubblande gejsrar, gigantiska glaciärer och ett öde högland som för tanken till månlandskap. Turistsäsongen är juni, juli och augusti.
Husbilarna är välutrustade med bra sängar, varm/kallt vatten, kyl/frys, spis, mikrougn, och de flesta modeller har också toalett och dusch.

5% – 30% rabatt på hyra av husbil i Island.  Läs mer.

rabatt på hyra av husbil i Island

Sök Husbilar i Island här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Hyr husbil i Island och upplev friheten att själva ta er till olika skiftande miljöer under en och samma semester. Vakna upp där du vill och njut av frukost i naturen.

Hyra husbil Reykjavik

Hyra husbil Reykjavik Airport

Hyra husbil Keflavík Airport

Hyra husbil Keflavík

Hyra husbil Egilsstaðir

Hyra husbil Akureyri

Husbilsuthyrning Akureyri | Husbilsuthyrning  Egilsstaðir | Husbilsuthyrning Keflavík | Husbilsuthyrning Keflavík Airport | Husbilsuthyrning Reykjavik Airport | Husbilsuthyrning Reykjavik | Husbilsuthyrning  Island

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.