Road Bear USA, Husbilsuthyrning USA

Husbilsuthyrning, Road Bear USA

Hyra Husbil Road Bear USA och Kanada

Husbil Semester USA

Att resa runt i USA i husbil är den ultimata friheten när du är på semester. Husbilen är ett bra alternativ till hyrbilen eftersom du slipper packa upp och ner när du kommer till en ny stad eller plats. Alla bekvämligheter finns ombord och du behöver inte oroa dig för att hitta lokala transport eller boende. Du har din hyrbil och hotell i ett och samma paket!road bear usa

Hyra Husbil USA – Husbil i USA. Jämför nationella och internationella hyra husbilar leverantörer i USA och hitta det billigaste priser.

Boka online i dag och spara. Med över 90.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Hyra Husbil i USA här!

Husbil med hög standard
Hos Road Bear kan du hyra husbil med olika inredningar, allt efter vilka behov du har. Husbilarna är av mycket hög kvalitet och inredningarna passar alla former av familjesammansättningar. Hyra Husbil USA

Grundlig instruktion
Det finns också olika tilläggspaket som innehåller GPS, campingmöbler, grill och sängkläder som kan rekommenderas att du väljer allt efter vilka behov du har.
Utlämningsplatserna ligger oftast nära de stora flygplatserna och skall du hämta ut strax efter att du landat finns det ofta gratis transfer.
Samma system när du lämnar tillbaka och skall hem igen. Vid utlämningen får du också en grundlig vägledning i hur husbilen fungerar.
Du behöver med andra ord inte ha någon erfarenhet för att åka på husbilssemester.

Som att köra en vanlig bil
I USA kommer du att se mycket stora husbilar och det är ett land där förhållandena till stora husbilar är bättre än i Europa. Det är inte svårt att köra husbil även om också de minsta kan verka stora – sett med svenska ögon. Efter kort tid bakom ratten har du vant dig att köra den och det är precis som att köra en vanlig bil.

Road Bear RV C27-30 Camper

C19-22 – 4 Berth Motorhome ( with shower and toilet )
C23-26 – 6 Berth Motorhome ( with shower and toilet )
C27-30 Slide-Out – 7 Berth Motorhome ( with shower and toilet )
A29-32 Slide-Out : 6 Berth Motorhome ( with shower and toilet )

Att hyra husbil är det verkligt bra sättet att se och uppleva USA. Ni reser i er egen takt och kan själva välja de platser ni vill besöka. Den är lätt att köra både på motorvägar och på mindre, krokiga vägar. Vägarna i USA är breda och trafikrytmen lugn och behaglig. Det finns gott om campingplatser i USA.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.