Envägshyra av Husbil

Envägshyra av husbil USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland

Hyra Husbil USA – Husbil i USA

Sök och boka hyra husbil – bästa sökmotorn för husbil uthyrning!

Hyr husbil för envägshyra. Envägshyra av husbil (dvs lämna hyrhusbilen i annan stad) har blivit populärt i USA, det är ett utmärkt sett att få uppleva mer och köra mindre. 
images 3Våra husbilar kan även hyras envägs, mot en avgift. Det vill säga, du hämtar fordonet på ett kontor för att sedan lämna tillbaka det på ett annat. Möjligheten att hyra envägs gäller vissa kontor och vissa husbil typer. Du betalar en avgift för denna tjänst – och avgiften beror på vilket uthyrningskontor du hämtar och sedan lämnar fordonet på. Hör efter vid bokningstillfället.

Här jämför och bokar du hyrhusbilar från alla ledande hyrhusbilsbolag. Hitta de billigaste priserna och det bredaste utbudet av hyra husbilar. Sök Envägshyra av husbil i USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland här!.

Speciellt nuförtiden när det har blivit enklare att söka flyg till en stad och hem från en annan. Envägshyra är ofta fördelaktigt jämfört med att köra tillbaka husbilen. För kortare avstånd finns det numera ofta flera husbilar med gratis envägshyra. Detta kommer att stå klart och tydligt vid sökresultatet om du söker hyrhusbil via husbilsemester.se. Hämta ut husbil på en plats och lämna tillbaka husbil på en annan. Husbil är det verkliga sättet att se och uppleva Amerika. Ni reser i er egen takt och väljer själva de platser ni vill besöka. Vägarna är breda och trafikrytmen lugn och behaglig.

Avhämtning av husbil / Återlämning av Husbil
På upphämtnings dagen ringer man uthyrningsstationen för att bestämma tidpunkt för upphämtning. Tid varierar från 09.00-16.00. Upphämtning på ankomstdag från Europa är ej tillåtet. Vid avhämtning av husbilar får ni en genomgång av husbilen. Husbilen måste återlämnas mellan 09.00-12.00. Stationen är oftast belägen i närheten av flygplatserna. Transfer ingår ej. Uthyrningsstationerna är öppna helgfri måndag-lördag 09.00-16.30. Söndagar och helgdagar stängt.Lokala avvikelser kan förekomma. Hyra Husbil USA

Deposition
Vid hämtandet av husbilen betalas en deposition på US$……… Denna återbetalas om husbilen återlämnas i samma skick som vid avhämtandet samt är städad.

Envägshyra av Husbil Australien – Envägshyra av Husbil USA – Envägshyra av Husbil Nya Zeeland – Envägshyra av Husbil Kanada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.