Hyra Husbil Kroatien – Husbilsuthyrning Kroatien

Husbilsuthyrning Kroatien – Hyra Husbil Kroatien

Husbil semester Kroatien – Dubrovnik, Split, Pula, Zadar, Zagreb

Ta dig fram enklare i Kroatien med en hyr husbil av bästa kvalitet. Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap, fantastiska skärgården och kristallklara vattnet. Kroatien er medelhavets absoluta husbil semesterpärlor.Sök Husbilar i Kroatien 3

I Kroatien finns Medelhavets klaraste vatten, god mat, glada människor och kultur i mängder. Kroatienguiden är till för dig som ska resa på husbil semester i detta spännande land.

Sök Husbilar i Kroatien här! Billigt, smidigt och fördelaktigt.

Pass/visum
Vid in- och utresa till Kroatien ska man visa pass. Passet måste vara giltigt vid utresa, gärna några dagar efter utresedatum. Om du skulle förlora ditt pass när du är i Kroatien så ska du vända dig till Sveriges ambassad i Zagreb eller konsulaten i Split eller Rijeka. De kan hjälpa dig att få ett provisoriskt pass. Visum krävs om du ska vistas i Kroatien i mer än tre månader.

Mobiltelefon
Kroatien har samma GSM/3G-nät som Sverige, vilket betyder att du kan använda din vanliga mobil. Tänk på att minutavgiften är hög när du använder mobilen utomlands. Du får även betala samtalen när någon ringer till dig. Har din telefon möjlighet att komma ut på nätet eller ta emot e-post via GPRS så är även kostnaden för detta mycket högre i utlandet.

Trafik i Kroatien
Motorvägsnätet i Kroatien är väl utbyggt, men underhållet av mindre vägar kan vara eftersatt.Trafiken är mycket tät, särskilt längs med kusten under sommarmånaderna, där vägarna ofta är smala och slingriga. Risk för bilköer! Vägavgifter tas ut vid betalstationer på motorvägarna.
Trafikinformation på flera språk sänds regelbundet i radio genom HAK (Kroatiska bilklubben).

El
220V med vanliga tvåstiftskontakter, samma som i Sverige.Sök Husbilar i Kroatien 5

Makarska – Kroatiens riviera
Långa vita stränder vid foten av mäktiga berg. Den vackra Makarska Rivieran är ett klockrent husbil resmål för den som söker sol och bad.

Dubrovnik
Balkans vackraste stad är en spännande kollision mellan nytt och gammalt. Här blir du en del av vimlet i gamla stans medeltida gränder och njuter av Adriatiska havets kristallklara vatten.

Split
Flanera i hamnen, se Diocletianus mäktiga palats, fika på caféerna i gamla stan. Eller kasta dig ut i nattlivet. Split är en härlig blandning av gammalt och nytt.

Pula
I Pula blandas Kroatien med Italien. Se den mäktiga amfiteatern, gå på filmfestival och njut av sol och bad i den vackra skärgården.Sök Husbilar i Kroatien 1

Hyra Husbil Split
Hyra Husbil Dubrovnik
Hyra Husbil Trogir
Hyra Husbil Pula
Hyra Husbil Makarska
Hyra Husbil Zadar
Hyra Husbil Zagreb

Husbilsuthyrning Split | Husbilsuthyrning Dubrovnik | Husbilsuthyrning Trogir | Husbilsuthyrning Trogir | Husbilsuthyrning Pula| Husbilsuthyrning Makarska| Husbilsuthyrning Zadar | Husbiluthyrning Zagreb |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.