Hyra Husbil München Tyskland

Husbilsuthyrning München Tyskland

Husbilsuthyrning Munich, München Flygplats, Munich Airport (MUC), München Franz Josef Strauss, Augsburg Airport (AGB)

Husbilsuthyrning i München Tyskland. Flyg lågpris till Munich och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka

Att hyra ett husbil i München Tyskland är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i München Tyskland och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Munich via oss så kan du njuta för fullt av din semester. Sök och hitta billig hyra husbil och campervan i Tyskland. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Munich Tyskland här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "DE", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});

Munich flygplats
Münchens Internationella flygplats eller Flughafen München Franz Josef Strauss (tyska: Flughafen München) är Münchens huvudflygplats som invigdes 1992. Flygplatsen ligger 28 km nordöst om München och är en hub för Lufthansa och Star Alliance flygbolag. Flygplatsen har blivit döpt efter politikern Franz Josef Strauss. 2010 hade flygplatsen runt 35 miljoner passagerare vilket gör den till Tysklands näst största flygplats efter Frankfurt. Den är även Europas 7:e största flygplats. 2006 fick flygplatsen pris för ”Bästa flygplats i Europa” och tredje bäst i världen av Skytrax.München är ett av Tysklands populäraste resmål. Tysklands tredje största stad med sina 1,3 miljoner invånare är lika mysig som elegant, och här kan man frossa i kultur, arkitektur och ett livligt nattliv. I München hålls givetvis även den årliga ölfestivalen Oktoberfest då ölälskare från hela världen vallfärdar till München för att smaka av de första faten från årets skörd samt sjunga och dans ända in på småtimmarna – i två hela veckor! Det finns mer att uppleva i München än fläsklägg och surkol, lederhosen och fulla öltält under Oktoberfesten. Denna tyska stad som är belägen nedanför Alpernas höga berg erbjuder utmärkt shopping med fantastiskt utbud, speciellt med tanke på att staden är så pass liten. Kring Maximilianstrasse och Theatinerstrasse hittar du trendiga boutiquer med kläder, skor och väskor av kända designers medan varuhusen finns vid Kaufingerstrasse och Marienplatz i Gamla Stan.

Se och göra i Munchen
Vill du det se lite mer av det kulturella Munchen kan du besöka kyrkobyggnaden Asamkirche, Theatinerkirche Sankt Kajetan, Pfarrkirche Sankt Peter, Sankt Michael, museet Alte Pinakothek, Deutsches Museum, Pinakothek der Moderne, Bayerisches Nationalmuseum, Residenz, Glyptothek eller slottet Nymphenburgslottet. Det finns också många nöjesattraktioner och natursköna platser i Munchen. Besök den vackra parken Alter Botanischer Garten eller hälsa på djuren i djurparken Tierpark Hellabrunn.

Hyr en Husbil i Munich
Vi är specialister på husbiluthyrning i Munich  och på andra platser i Tyskland. Vi har kontakt med världens bästa husbiluthyrningsföretag. Genom oss får du en högkvalitativ service till låga priser. Boka en av våra husbilar i Munich i Tyskland. Det finns många fördelar:

  • När du hyr en av våra husbilar i Munich är alla kostnader inkluderade i priset
  • Vi har inga avbokningsavgifter om du avbokar senast 48 timmar före planerad upphämtning
  • Bland våra hhrhusbilar får du en husbil som passar din budget
  • Med vår husbiluthyrning har du gratis tillgång till vår avdelning för kundsupport 7 dagar i veckan.