Hyra Husbil Barcelona, Spanien

Husbilsuthyrning Barcelona, Spanien

Husbilsuthyrning Barcelona, Barcelona Flygplats, Barcelona El Prat Airport, Girona-Costa Brava Airport

Husbilsuthyrning i Barcelona, Spanien . Flyg lågpris till Barcelona och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka Barcelona och Spanien

Att hyra ett husbil og campervan i Barcelona, Spanien är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Barcelona och Spanien och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Barcelona via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Sök och hitta billig hyra husbil och campervan i Spanien. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Barcelona, Spanien här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "ES", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});
Barcelona är världens fjärde mest besökta stad. Barcelona är en stad och kommun belägen vid Kataloniens kust mellan floderna Llobregat och Besos mynningar, 160 kilometer söder om franska gränsen. Barcelona är huvudstad i den autonoma regionen Katalonien men även för provinsen Barcelona samt greveskapet Barcelonès. Det finns mycket att se och göra i barcelona, bada och sola på fina stränder, shoppa och besöka stadens många sevärdheter. Det du inte får missa är att besöka den vackra halvfärdiga kyrkobyggnaden Sagrada Familia som är en av Spaniens främsta sevärdheter ritad av den mystiska arkitekten Gaudi.
Barcelonas museiutbud består av både historiska konstsamlingar så i Museu Picasso och gallerier för mer samtida konst, så som CaixaForum. Något talande för stadens museer är att byggnaderna oftast är lika spektakulära som själva konstsamlingarna. Här hittar du ett urval av stadens mest sevärda museer, en blandning mellan gammalt och nytt i konsthistorien, och mellan inhemska och internationella konstnärer.

Link Barcelona
Barcelona.se
Klimat Barcelona
Våren, (mars, april och maj) är nästan lika blöt som hösten, men varmare och soligare. Den genomsnittliga temperaturen stiger till 16°C i mars, 17°C i april och 20°C i maj. Från mitten av april blir dagarna soligare och det händer att temperaturen stiger till 20°C. Natten förblir sval med bara strax över 10°C även i maj. Sommaren, (juni, juli, augusti och september) är den mest populära tiden att besöka Barcelona. Du kan förvänta dig mycket värme och sol som tar fram det bästa i stadens blandning av modern, gotisk och unik arkitektur, dess många parker och festliga anda. Vädret är härligt varmt med genomsnittliga 28°C i juli och augusti och cirka 23°C i juni och september. På natten är tempretaturen något lägre än på dagtid, men stannar i juli och augusti på cirka 20°C.