Hyra Husbil Dortmund Tyskland

Husbilsuthyrning Dortmund Tyskland

Husbilsuthyrning Dortmund, Dortmund Flygplats, Dortmund Airport, Düsseldorf International Airport, Münster Osnabrück International Airport

Att hyra ett husbil og campervan i Dortmund Tyskland är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Dortmund Tyskland och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Dortmund via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Sök och hitta billig hyra husbil og campervan i Tyskland. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Dortmund Tyskland här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "DE", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});

Dortmund i Ruhrområdet i västra delen av Tyskland , och hör till delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har cirka 600.000 invånare och är känd som ”den gröna staden” på grund av dess många skogar, floder, jordbruksmark och parker. Denna blomstrande stad i västra Tyskland är känd som Westfalens gröna metropol, men är också berömd för fina bryggerier och framgångsrika fotbollsklubb. Stora parker runt om i staden, som Westfalenpark och Rombergpark, är också väl värda ett besök. Bege dig till Westfalenpark för att uppleva Rosarium, en rosenträdgård som stoltserar med över 3 000 arter, eller styr stegen mot Mergelteichstrasse för att besöka Zoo Dortmund.
Dortmund har de största europeiska kanalen hamn, ligger på Dortmund-Ems-kanalen – och förbinder Ruhrområdet med Nordsjön. Dortmund Airport är belägen 12 km öster om Dortmund. Den går både bussar och flyg mellan Dortmund och flygplatsen.
Andra höjdpunkter i stadens silhuett är kyrktornen tillhörande Reinoldikirche, Marienkirche och Petrikirche – medeltida arkitekturjuveler som påminner om stadens långa historia. Bege dig till Marienkirche för att se en före detta protestantisk kyrka som byggdes på 1100-talet, men som behövdes återuppbyggas efter andra världskriget. Eller välj Petrikirche där du kan beundra det berömda snidade altaret, ”Dortmunds gyllen mirakel” som är nästan 600 år gammalt och skildrar 36 påskscener med hjälp av 633 förgyllda eksnidade figurer.

Flyg till Dortmund
Göteborg – Dortmund
Halmstad – Dortmund
Helsingborg/Ängelholm – Dortmund
Kalmar – Dortmund
Kiruna – Dortmund
Luleå – Dortmund
Malmö – Dortmund
Norrköping – Dortmund
Skellefteå – Dortmund
Stockholm – Dortmund
Sundsvall – Dortmund
Umeå – Dortmund
Visby – Dortmund
Växjö – Dortmund
Örnsköldsvik – Dortmund
Östersund – Dortmund