Husbilsuthyrning Perth Australien

Hyra Husbil Perth Australien

Husbilsuthyrning Perth, Perth Flygplats, Perth Airport

Att hyra ett husbil og campervan i Perth Australien är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Perth Australien och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Perth via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Hyra Husbil Perth AustralienSök och hitta billig hyra husbil og campervan i Perth och Australien. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Perth här! Snabbt, smidigt & enkelt.

När du fyller ut beställningen måste du registrera ett kreditkort. Handpenningen dras från ditt konto när det är bekräftat att husbilen är ledig och du har godkänt beställningen. Det är billigare än du tror att husbilssemestra i Australien. Ju tidigare du är ute med din förfrågan desto större är chansen att vi ska kunna erbjuda en husbil helt enligt dina önskemål.Husbilar i PerthPerth är huvudort och största stad i delstaten Western Australia samt Australiens fjärde största storstadsområde (efter Sydney, Melbourne och Brisbane). Perth är harmoniskt och skönt avkopplande, trots att det är en storstad. Här njuter du av långa stränder, lättsamma invånare, grönskande parker och lyxen av att bara vara. Perth har 1,3 miljoner invånare. Resten av Australiens största delstat på drygt 2,5 miljoner kvadratkilometer (nästan 6 gånger så stort som Sverige) har sammanlagt 400,000 invånare. Trots att Perth ligger vackert vid Swan River bor vi själva ännu hellre i den charmiga lilla hamnstaden Fremantle strax söder om Perth.Hyra Husbil Perth

Margaret River området ligger 227 km sydväst om Perth och är känt för goda viner, bra surfing och en mycket vacker natur. På denna heldagstur från Perth får du förutom att prova viner på några av Margaret Rivers många vingårdar även se och uppleva sevärdheter som Busselton Jetty, Cape Lavender Farm och Mammoth Cave med sina 300 sandstensgrottor och mycket mera.

Sevärdheter Perth
Det finns mycket att se i Perth, men enligt oss är det parkerna som är Perths triumfkort. Med sin grönskande natur, samt exotiska växter och djur är det himmelriket för naturälskaren. Är du ute efter kultur är Perth Cultural Centre ett måste. Ett självskrivet resmål i husbil är Margaret River. Här flockas solbrända surfare, åldrande hippies och trendiga galleriägare med turisterna i ett område med 44 vingårdar (de bästa i Australien), kalkstensgrottor, stora skogar, vacker landsbygd, konstverksbutiker, gallerier och en kust som gjord för surfing.

Kings Park
En otroligt stor park med utsikt utöver hela Perth. Otroligt fint att ta med en picknick och en stor filt och njuta av vyerna över Perth. Men också väl värt ett besök på kvällen då man ser hela staden upplyst. Mycket populärt ställe för fotografer, men också bara för att spendera ett par timmar och strosa runt i den vackra botaniska trädgården.

Klimat Perth
Perth har ett subtropiskt medelhavsklimat med varma, torra somrar och en regnig vinterperiod mellan maj och augusti. Klimatet är idealiskt – en kort vinter med temperaturer på runt 18 grader och en lång, torr sommar med ca 28 grader. Nästan varje eftermiddag på sommaren blåser en sjöbris över Perth och kyler ner staden ett par timmar efter ankomsten. Havstemperaturen är väldigt stabil och det skiljer endast 4 °C mellan den varmaste temperaturen 23 °C i mars och den kallaste temperaturen 19 °C i september.

Links Perth
Western Australia – Tourism Western Australia
Experience Perth: homepage
Visit Perth City

Hyra Husbil Australien

Rottnest Island, Fremantle, Perth, Shark Bay Marine Park, Mandurah, Rockingham, Bunbury, Kalgoorlie-Boulder, Geraldton, Albany, Swan River, Swan Valley, Kwinana
Hyra Husbil Adelaide, Hyra Husbil Alice Springs, Hyra Husbil Brisbane, Hyra Husbil Cairns, Hyra Husbil Darwin, Hyra Husbil Devonport, Hyra Husbil Gold Coast, Hyra Husbil Hobart, Hyra Husbil Hobart Airport, Hyra Husbil Launceston, Hyra Husbil Melbourne, Hyra Husbil Perth, Hyra Husbil Sydney

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.