Hyra Husbil Dubrovnik Kroatien

Husbilsuthyrning i Dubrovnik Kroatien

Hyra Husbil Dubrovnik, Dubrovnik Airport – Husbil semester Dubrovnik Kroatien

Ta dig fram enklare i Dubrovnik, Södra Dalmatien, Kroatien med en hyr husbil av bästa kvalitet. Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap, fantastiska skärgården och kristallklara vattnet. Kroatien er medelhavets absoluta husbil semesterpärlor.hyra husbil dubrovnikVår unika sökfunktion hjälper dig hitta billigast hyra husbil i Dubrovnik och Kroatien. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Dubrovnik och hitta det billigaste set.

Sök Husbilar i Dubrovnik här! Billigt, smidigt och fördelaktigt.

Sök och hitta billig hyrhusbil i Dubrovnik. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara! Vi förstår att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt husbil till rätt pris.

Flygplatsen i Dubrovnik heter Dubrovnik Airport men kalls också för Cilipi Airport, den ligger 21 km sydost om centrum. Hyra Husbil Dubrovnik Airport.Husbilsuthyrning i Dubrovnik KroatienDubrovnik
Hyra husbil i Dubrovnik: Balkans vackraste stad är en spännande kollision mellan nytt och gammalt. Här blir du en del av vimlet i gamla stans medeltida gränder och njuter av Adriatiska havets kristallklara vatten. I Dubrovnik möts nytt och gammalt på ett naturligt sätt. Kyrkor, palats och befästningar i Dubrovniks gamla stad är väl bevarade och tar andan av besökarna med sin skönhet. Den berömda huvudgatan Stradun, med sin blanka marmorbeläggning, slutar vid Luzaplatsen som var det gamla Dubrovniks handelscentrum. Stradun och de tvärgående gränderna kantas av kaféer, restauranger och små butiker. Sponzapalatset på Luzaplatsens norra sida är en vacker arkad med pelarhall. Här ligger också Stora Rådets palats och Arsenalen. Andra sevärda byggnader är Rektorspalatset och katedralen med sina värdefulla målningar. Från det populära stadskaféet har du en fin utsikt över fiskebåtarna i hamnen, fästningen och den gröna ön Lokrum.

Klimat Dubrovnik 
Stadens klimat präglas nästan helt av närheten till Medelhavet. Detta medför att somrarna är mycket varma och torra med en medeltemperatur på 20-25 grader celsius. Den varmaste perioden i Dubrovnik infaller i regel juli-augusti. När torra och varma sydvindar blåser upp från Nordafrika kan värmeböljor på 35-40 grader uppstå.
Höstar och vårar är korta och regniga till soliga. Årstiderna avbryts oftast med besked när sommaren/vintern anländer.
Vintrarna domineras av milda sydvästvindar vilka medför milt och mycket nederbördsrikt väder med 5-10 grader i medel. Häftiga oväder med stormar och orkaner är inte ovanliga framförallt från december till början av januari. Snöfall är ovanliga men förekommer vintertid.
LÄNKAR om Dubrovnik
Dubrovniks flygplats
Dubrovnik Guide
Dubrovnik Online
Dubrovnik Travel
Turistbyrån, Dubrovnik
Muséer i Dubrovnik
Visit Dubrovnik

hyra husbil ,Husbilsuthyrning i Dubrovnik Kroatien

Hyra Husbil Split, Hyra Husbil Rijeka, Hyra Husbil Osijek, Hyra Husbil Zadar, Hyra Husbil Istria, Hyra Husbil Slavonski, Hyra Husbil Pula, Hyra Husbil Karlovac, Hyra Husbil Sisak, Hyra Husbil Varaždin, Hyra Husbil Sibenik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.