Hyra Husbil Zagreb kroatien

Husbilsuthyrning i Zagreb Kroatien

Hyra Husbil Zagreb, Zagreb Airport – Husbil semester Zagreb Kroatien

Ta dig fram enklare i Zagreb och Kroatien med en hyr husbil av bästa kvalitet. Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap, fantastiska skärgården och kristallklara vattnet. Kroatien er medelhavets absoluta husbil semesterpärlor.husbil ZagrebVår unika sökfunktion hjälper dig hitta billigast hyra husbil i Zagreb och Kroatien. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Zagreb och hitta det billigaste set. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Zagreb här! Billigt, smidigt och fördelaktigt.

Sök och hitta billig hyrhusbil i Zagreb. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara! Vi förstår att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt husbil till rätt pris.

Zagrebs internationella flygplats, kallad Pleso, är en av regionens mest trafikerade flygplatser. Flygplatsen ligger cirka 20 kilometer sydöst om staden och är landets viktigaste trafikknutpunkt för person-, post- och godstransporter. Flygplatsen har goda kommunikationer med Zagreb och flygbussar trafikerar regelbundet rutten mellan Zagreb och flygplatsen. Det nationella flygbolaget Croatia Airlines trafikerar flera nationella linjer till bland annat Split, Rijeka, Osijek och Dubrovnik. Zagreb är via flygplatsen förbunden med hela Europa och världen.hyra husbil Zagreb Kroatien
Hyra Husbil Zagreb: Zagreb är huvudstad och största stad i Kroatien. Det är en utpräglad industristad, men här finns också ett av de största universiteten i sydöstra Europa. Staden är belägen mellan berget Medvednicas sluttningar och floden Sava i den västra delen av det Pannoniska bäckenet. Vid den senaste folkräkningen uppgick stadens invånarantal till 790 017 invånare, varav 688 163 invånare bodde i centralorten. Zagreb är Kroatiens politiska, ekonomiska, kulturella och vetenskapliga centrum samt en viktig trafikknutpunkt för Kroatien och regionen i övrigt. Zagreb är en industristad med tillverkning främst inom den mekaniska sektorn samt ett betydande utbildningscentrum i landet. Staden hyser bland annat ett av sydöstra Europas största och äldsta universitet som grundades år 1669.

Sevärdheter Zagreb
Zagreb är som alla andra städer med en mycket lång historia en stad som är fylld till bristningsgränsen med spännande och intressanta sevärdheter. Med tanke på att det i mer än tvåtusen år har bott människor i det område som idag utgörs av Zagreb så kan var och en förstå att det finns mycket att både se och uppleva i Kroatiens huvudstad. För alla intresserade av Kroatiens historia finns förstås ett flertal museum att besöka landets huvudstad, men här finns också ett par mycket bra konstmuseum. Missa inte heller Zagrebs stadsmuseum!

Klimat Zagreb
Zagreb ligger i den tempererade zonen och har därför ett milt kontinentalt klimat. Årsmedeltemperaturen ligger på ca 7 grader. Under den kallaste månaden ligger medeltemperaturen mellan 0-gradersstrecket och 2 plusgrader. Normalt faller snö varje vinter men eftersom temperaturen i extremfall har nått närmare 20 plusgrader är snötäcket sällan långvarigt.Den varmaste månaden ligger medeltemperaturen kring 25 grader varmt. Temperaturer över 35 plusgrader är dock inte ovanliga. Varma och fuktiga sydliga vindar dominerar. Vintrarna domineras av milda sydvästvindar vilka medför milt och mycket nederbördsrikt väder med 5-10 grader i medel.

husbil Zagreb

Hyra Husbil Split, Hyra Husbil Dubrovnik, Hyra Husbil Osijek, Hyra Husbil Zadar, Hyra Husbil Istria, Hyra Husbil Slavonski, Hyra Husbil Pula, Hyra Husbil Karlovac, Hyra Husbil Sisak, Hyra Husbil Varaždin, Hyra Husbil Sibenik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.