Hyra Husbil São Miguel Azorerna

Hyr Husbil São Miguel Azorerna Portugal

Husbilsuthyrning i São Miguel Portugal – Husbilresa Portugal

Husbil semester São Miguel Azorerna – Hyra Husbil João Paulo II flygplats

Flyg lågpris till São Miguel Portugal och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Portugal och hitta det billigaste set.Hyr Husbil São Miguel Azorerna Portugal
Hyr husbil i São Miguel Azorerna och upplev friheten att själva ta er till olika skiftande miljöer under en och samma semester. 

Sök Husbilar i São Miguel Azorerna här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Ponta Delgada Airport, formellt känd som Joao Paulo II flygplats uppkallad efter påven Johannes Paulus II och ligger på ön Sao Miguel, som ligger mindre än tre kilometer från Ponta Delgada staden , som ligger på Azorerna i Portugal. Det är den mest trafikerade flygplatsen i Azorerna.
São Miguel Azorerna

Hyra Husbil Azorernas huvudö São Miguel  – São Miguel är den största ön med en area på 759 kvadratkilometer. São Miguel rymmer en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål. Här kan man se de sagolika vulkansjöarna Sete Cidades, Fogo och Furnas och de ångande och mullrande vulkangejsrarna som kallas Caldeiras, som för tankarna till ett Island i tropisk grönska.
Huvudstaden på Sao Miguel är Ponta Delgada, och här finns det ett bra urval av butiker, cafeér, restauranger och musikbarer.

Azorerna – ett paradis som måste upplevas. Azorerna är en ögrupp om nio magiskt vackra vulkanöar som fram till portugisernas upptäckt 1427 var helt obebodda. Som Europas utpost mitt i Atlanten mellan Lissabon och Nordamerika är Azorerna ett kalejdoskop av landskap och folk, format av sekellånga traditioner och ett liv i jämvikt med naturen.

Klimatet på Azorerna styrs förstås av att det ligger där det ligger mitt i Atlanten. Klimatet kallas temperat marint och är milt. Temperaturen varierar ganska lite under året. Däremot är det stor skillnad när det gäller nederbörd över året.
På vintern är häftiga oväder inte ovanliga med stora skyfall och stormar som ställer till det för både människan och naturen.
På sommaren är det betydligt större chans till sol och blå himmel men vädret är nyckfullt och omväxlande. Det finns chans till fina soliga och varma dagar även mitt i vintern.Hyr husbil i São Miguel Azorerna

Klimat på Azorerna med temperaturer och väder
Månad Max. temperatur Min. temperatur Vatten temperatur Soltimmar Regndagar
Januari 16 11 17 3 19
Februari 16 10 16 4 17
Mars 16 11 16 4 17
April 17 11 16 5 13
Maj 19 13 17 6 12
Juni 21 15 19 6 10
Juli 23 16 22 7 9
Augusti 25 18 23 7 9
September 24 17 23 6 13
Oktober 21 15 21 5 16
November 18 13 19 4 17
December 17 12 18 3 17

Hyra husbil Portugal | Hyra Husbil Azores | Motorhome rental São Miguel Portugal | Hyra husbil São Miguel | Hyra Husbil João Paulo II flygplats | Hyra husbil Sao Miguel |

Azores, Santa Maria, São Miguel, Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faial, Flores, Corvo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.