Hyra Husbil Wellington Nya Zeeland

Hyra Husbil Wellington Airport New Zealand

Husbilsuthyrning Wellington Nya Zeeland

Att hyra ett husbil og campervan i Wellington Nya Zeeland är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Wellington Nya Zeeland och hitta det billigaste priser.husbil og campervan i Wellington Nya Zeeland

Sök och hitta billig hyra husbil og campervan i Wellington och Nya Zeeland. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Wellington Nya Zeeland här! Snabbt, smidigt & enkelt.

När du fyller ut beställningen måste du registrera ett kreditkort. Handpenningen dras från ditt konto när det är bekräftat att husbilen är ledig och du har godkänt beställningen.

Wellington internationella flygplats – Flygplatsen i Nya Zeelands huvudstad renoverades grundligt 2010. En ny terminal med smeknamnet ’Klippan’ byggdes. När ritningen över byggnaden offentliggjordes så blev den mycket kritiserad, många tyckte att byggnaden var ’hemsk’. Men vid invigningen var de flesta passagerare positiva. ’Klippan’ består av mässingsplattor som kommer att bli grönblåa när de oxideras. Från utsidan ser terminalen ut som en klippa

Hyra Husbil Wellington Wellington är huvudstaden på Nya Zeeland och ligger helt på sydspetsen av Sydön. Staden ligger vid en vacker hamn, är omgiven av låga grönklädda fjäll och är av många omtalad som en av de vackraste städerna på Nya Zeeland. Wellington har blivit Nya Zeelands snabbast växande weekendstad. Stadens kalender är full av firande, festivaler, teater och dans. Nya Zeelands näst största stad är också ett paradis för turister som vill gå till fots. Det är gångavstånd till det mesta!
Mt Victoria – För en enastående utsikt över staden och dess omgivningar så bör ni ta er upp till utsiktspunkten på Mt Victoria. Härifrån så kan ni även, förutom utsikterna, över Wellington också under en klar dag se över till den södra ön.

Hastigheten på landsväg i Nya Zeeland är 100 km/t och i städerna 50 km/t. Du hyr husbil till bra priser i Nya Zeeland, och utbudet är stort.

Körkort / Ålder Du måste vara 21 år och uthyraren kräver oftast att du kan uppvisa ett internationellt körkort.wellington_newzealand hyra husbilar
Husbil lågsäsong är i maj/juni och högsäsong från mitten av december till slutet av januari. Mellan dessa perioder varierar husbil priserna mycket.

Klimat: De flesta delar av Nya Zeeland har moderat klimat ( 10 – 30ºC ). Vintrarna är milda och somrarna är varma. Regn faller under hela året. Temperaturen är högre på Nordön än på Sydön. Klimat Nya Zeeland.

Följande hyra husbilar företag ingår i prisjämförelsen
Alpha Campervans, Apollo Motorhome Holidays, Britz, Cheapa Campa, Jucy Rentals, Hippie Camper, Kea Campers, Lucky Rentals, Maui Motorhomes, Mighty Campers, Spaceships Rentals, United Campervans.Husbilsuthyrning Wellington Nya Zeeland

Hyra Husbil Wellington
Hyra Husbil Wellington Airport
Hyra Husbil Wellington New Zealand

Husbilsuthyrning Wellington, Husbilsuthyrning Wellington Airport,Husbilsuthyrning Wellington Nya Zeeland 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.