Hyra Husbil Lissabon Portugal

Hyr Husbil Lisbon Portugal

Husbilsuthyrning i Lissabon Portugal – Husbilresa Portugal

Husbil semester Portugal – Hyra Husbil Lisbon och Lisbon flygplats

Flyg lågpris till Lisbon Portugal och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet.Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Portugal och hitta det billigaste set.Hyr husbil i Lisbon Portugal och upplev friheten att själva ta er till olika skiftande miljöer under en och samma semester. I Portugal är det enkelt och smidigt att köra husbil. Den som besöker Algarvekusten Portugal kan vara säker på att få en njutbar husbil semester. Från Stockholm flyger man enklast till Lisbon. Flygbolag som har bra erbjudanden på denna linje är Lufthansa, Swiss, SAS, Norwegian, Air Berlin.

Sök Husbilar i Lissabon Portugal här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "PT", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});

Lissabon Flygplats
Lissabon Flygplats ligger väldigt nära stadskärnan. Därför är det smidigt, snabbt och lätt att ta sig till och från flygplatsen. Det finns en flygbuss (Aerobus) med två linjer som går mellan 07:00 till 23:20. Aerobus linje 1 förbinder flygplatsen och Cais do Sodré, och avgår var tjugonde minut. Aerobus linje 2 förbinder flygplatsen med det finansiella centret, Av. José Malhoa, och avgår var fyrtionde minut.
Kollektivtrafik såsom tunnelbana och bussar finns också tillgängligt. Tunnelbanan tar cirka 21 minuter.
Metrolisboa.pt

Lissabon, är huvudstad i Portugal. Lissabon har ungefär en halv miljon invånare i den centrala kommunen, och 2,8 miljoner invånare i hela storstadsområdet. Lissabon är också centralort i Lissabons kommun och residensstad i Lissabons distrikt. Lissabon har flera universitet och högskolor, nationalteater, opera och förnämliga museer, bland annat Gulbenkianmuseet för internationell konst, nationalmuseum för äldre portugisiskt måleri och ett museum som visar praktvagnar från 1500- och 1600-talen.
På Portugals ”riviera”, väster om Lissabon, ligger de populära badorterna Estoril och Cascais. I Estoril finns även Europas största kasino.
Lissabon Portugal
Resa hit: Direktflyg med Norwegian och TAP för runt 3 000 kronor tur och retur, billigare med flygbyte. Flygplatsen ligger 20 minuter från centrum med taxi, buss eller tunnelbana.
Bästa tiden: Tidig vår och höst, men även sommaren förstås.
Restid: Knappt fyra och en halv timme.
Tidsskillnad: En timme efter svensk tid.
Språk: Portugisiska, men engelska är gångbart.
Valuta: Euro, bankomater (multibanco) finns.
Prisnivå: Lägre än i Sverige överlag, men spännvidden är stor på restauranger.

Här får du förslag på några sevärdheter du inte får missa under ditt besök i Lissabon:
– Belemtornet – Detta är ett värdsarvförklarat torn, uppfört under 1500-talet. Tornet är beläget i västra delen av Lissabon och det uppfördes som en hyllning till skeppet, Vasco Da Gama.
– Castelo de Sao Jorge – detta är en magnifik fästning belägen på berget Alfama i Lissabon. Vyerna är enorma och historiens vingslag gör sig väl påminda under besöket.
Museum:
– Museu Nacional de Arte Antiga – Det nationella konstmuseet – Här finner du stora delar av Lissabons antika kulturskatt, mängder av vackra målningar från kända konstnärer.
– Museu Calouste Gulbenkian – Gubenkianmuseet – Även detta ett fantastiskt museum med antika föremål. Här hittar du vackra keramikurnor, målningar, skulpturer och stoder. Alla representativa för Portugals och dess invånares historia.

Klimat och Väder Lissabon Portugal
Lissabon bjuder, under stora delar av året, på ett behagligt klimat och ett strålande väder. Detta har lett till att Lissabon och Portugal blivit populära resmål för europeiska resenärer. Klimatet är vad man kallar subtropiskt – medelhavsklimat, det innebär att det är milda vintrar och varma till heta somrar.
Den bästa tiden att resa till Lissabon är under April-Oktober då temperaturen sällan sjunker under 18 grader, som varmast är det under Juli-September då medeltemperaturen ligger på runt 27 grader.