Hyra Husbil Tours Frankrike

Hyra Husbil Tours – Husbil Semester Tours

Hyra Husbil Tours Frankrike – Husbilsuthyrning Frankrike

Husbilsuthyrning Tours, Tours-Val-de-Loire Airport

Att hyra ett husbil og campervan i Tours Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Tours och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Tours via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Husbilsuthyrning Paris FrankrikeSök och hitta billig hyra husbil i Tours och Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Tours, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Tours flygplats ligger 7 kilometer från centrala Tours, restiden är cirka 15 minuter med husbil. Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på franska kallas ”Aéroport Tours Val de Loire” – är en mindre flygplats i det franska Indre-et-Loire, flygavgångar till Tours finns från bland annat Göteborg, Nyköping/Skavsta, Stockholm/Arlanda, Malmö,Hyra Husbil Tours Frankrike

Tours, stad och kommun i mellersta Frankrike belägen vid Loires vänstra strand, mellan Orléans och Atlanten. Staden är huvudstad i departementet Indre-et-Loire och har 135 218 invånare (2010). Det är en industri- och utbildningsstad och ett kulturcentrum. Tours har i årtioenden lockat hit studenter, mycket tack vare en rik och spännande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. En annan bidragande orsak är också att staden är belägen just i Loiredalen, enligt många Frankrikes allra vackraste region. Det finns bra shoppingmöjligheter i trevliga lokala butiker och för den som vill ha mer att göra ligger Paris bara en knapp timme bort. Utbudet av nattliv är bra i Tours med många olika barer och klubbar att gå till. Här finner du ett omättligt antal av katedraler, häpnadsväckande slott och gott om framstående vingårdar.Tours är mest känt för slaget vid Tours 732 och för katedralen som började byggas 1170. Staden är också målgång i cykelloppet Paris-Tours. Den var tidigare huvudstad i Touraine.

Loiredalen – Hela Loire dalen med dess slott och landskap är klassat som världsarv utav UNESCO. Centrum i allt detta sköna är floden Loire som ringlar sig från norr över Orléans, Blois, Tours och Saumur innan den rinner ut i Nantes. På vägen möter den floderna Indre och Cher. Här ligger de vackraste slotten i Frankrike, riktiga mästerverk från renässansen. Inget annat område i Frankrike representerar bättre det ljuva livet än just detta bördiga landskap. De vackra slotten, de grönskande trädgårdarna och de goda vinerna.

-Tours

Hyra Husbil Tours Frankrike | Hyra Husbil Tours flygplats | Amboise, Blois, Bourges, Chartres, Orléans, Tours, Saint-Cyr-sur-Loire, Saint-Pierre-des-Corps, Joue-les-tours, Saint-Avertin, Amboise, France Blois, Vendome, Saumur, Chatellerault, La Fleche, France Allonnes, Le Mans, Thouars, La Ferte-bernard, Chateaudun,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.