Hyra Husbil Lille Frankrike

Hyra Husbil Lille – Husbil Semester Lille

Hyra Husbil Lille Frankrike – Husbilsuthyrning Frankrike

Husbilsuthyrning Lille, Lille airport, Aéroport de Lille

Att hyra ett husbil og campervan i Lille Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Lille och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Lille via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Husbilsuthyrning Paris FrankrikeSök och hitta billig hyra husbil i Lille och Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Lille, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Lille flygplats. Flygplatsen i Lille kallas också Lille-Lesquin och kan nås på endast 14 minuter från staden. Med en hyrbil kör man snabbt de 14 kilometrarna till Lille eller i nordlig riktning mot staden Calais.Hyra Husbil Lille Frankrike

Hyra Husbil Lille – Lille är en stad och kommun i norra Frankrike. Den är huvudstad i departementet Nord och regionen Nord-Pas-de-Calais, och har lite över 200 000 invånare. I sekler har staden Lille utvecklats omkring floden Deûle. Staden ligger på den flamländska slätten, Plaine de Flandre, och har påverkats av många politiska influenser och lika många kulturer. Vissa av dem är ännu synliga på de gamla fastigheternas fasader. Den är belägen nära gränsen till Belgien och bildar där ett storstadsområde med nästan 1,2 miljoner invånare, tillsammans med bland annat städerna Roubaix och Tourcoing. Lille var tidigare en huvudort i Flandern, men tillföll Frankrike på 1700-talet. Lille har ett stort universitet överfört från Douai 1808 och ett av de viktigaste konstmuseerna i Europa med flamländska, nederländska, franska och spanska konstverk.
Lille har goda järnvägs- och vägförbindelser till både Paris och utlandet, bland annat snabbtågsförbindelse till Paris på 1 timme, till London på cirka 1 timme och 20 minuter samt till Bryssel på 35 minuter. lilletourism.com

Sevärdheter Lille

– Palais Rihour och îlot Comtesse

– Palais des Beaux-Arts : ett av Frankrikes mest betydande muséer

– Grand’ Place och Vieille Bourse

– Place du Théâtre och handels- och industrikammarens klocktorn.

– Euralille: kvarteret med de futuristiska tornen runt stationen TGV Lille Europe, Lille Grand Palais (kongresscentrum, utställningshall och teatersalong) och affärscentrumet Euralille. Flera kända arkitekter och urbanister har samarbetat vid uppbyggandet: Rem Koolhaas, Jean Nouvel, Christian de Portzamparc, Claude Vasconi.
Hyra Husbil Lille

Hyra Husbil Lille Frankrike | Husbilsuthyrning Lille | Motorhome Rental Lille Airport, | Motorhome Rental Lille | 

Roubaix, Saint-Amand-les-Eaux, Arras, Nord-Pas de Calais,Lesquin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.