Hyra Husbil Rom Italien

Hyra Husbil Rom

Husbil semester Rom, Italien

Husbilsuthyrning Rom, Rome airport, Aeroporto Leonardo da Vinci flygplats, Ciampino flygplats.

Husbilsuthyrning i Rom, Italien. Flyg lågpris till Rom och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka. Hyra Husbil Rom. Hyra ett husbil og campervan i Rom Italien och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Rom, via oss så kan du njuta för fullt av din semester.
Sök och hitta billig hyra husbil och campervan i Rom och Italien. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Rom och Italien här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "IT", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});
Rom flygplats
Det finns två flygplatser i Rom. Ciampino ligger något söder om Rom och är den flygplatsen de flesta lågprisflyg anländer till. Den andra flygplatsen är Fiumcino eller Aeroporto Leonardo da Vinci, som är Roms stora internationella flygplats.

Hyra Husbil Rom – Rom var huvudstad i antikens Romerska rike och är det även i dagens Italien. Årtusenden som världsmetropol har gjort staden till ett måste för alla som är intresserade av historia. Här finns sevärdheter som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskyrkan och Spanska trappan. Rome info.

Roms sju kullar – Enligt legenden byggdes Rom på sju kullar öster om floden Tibern och historien är närvarande på ett sätt som nästan inte kan upplevas någon annanstans. Var och en av de sju kullarna har något att erbjuda. Palatinen sägs vara platsen där Rom grundades 753 f.Kr. och härifrån har du en fantastisk utsikt över staden På den minsta kullen, Capitolium, ligger Pizza Il Campidoglio med stadshuset Palazzo Senatorio ritat av Michelangelo. På Aventinen ligger flera kloster och vackra trädgårdar. Quirinialen, längst i norr, domineras av Palazzo del Quirinale och dess stora trädgårdar. Tidigare har palatset varit påvens sommarresidens men numera är det bostad åt presidenten.

Visst är Rom oslagbart men att husbila runt i Italien är inte heller något du bör missa. Man behöver inte åka mer än 2-3 timmar för att komma till någon liten idyllisk medeltida stad som tex Orvieto i Umbrien eller Otterbo i Lazio som båda verkar hämtade ur sagornas värld med gamla kyrkor, piazzor, gator och lämningar, god mat och fantastisk utsikt över berg och dal! Båda med historia ända tillbaka till Etruskernas tidevarv.