Hyra Husbil Parma Italien

Hyra Husbil Parma

Husbil semester Parma, Italien

Husbilsuthyrning Parma, Parma airport, Giuseppe Verdi Airport och Parma ”Giuseppe Verdi” Airport.

Husbilsuthyrning i Parma, Italien. Flyg lågpris till Parma och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka. Hyra Husbil Parma. Hyra ett husbil og campervan i Parma Italien och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Parma, via oss så kan du njuta för fullt av din semester.
Hyra Husbil Rom ItalienSök och hitta billig hyra husbil och campervan i Parma och Italien. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Parma och Italien här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Parma flygplats eller Giuseppe Verdi Airport och Parma ”Giuseppe Verdi” Airport, ligger i regionen Emilia-Romagna i Italien, närmsta stad är Parma med ca 146 299 invånare. Flygplatsen ligger på ca 49.07 meter över havet. Parma flygplatscampervan-hire-parma

Hyra Husbil Parma – Parma är en stad med ca 175 000 invånare. Parma är huvudorten i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Parma, en av regionens absoluta metropoler, behöver du ägna lite mer tid. Här väntar utmärkt shopping och massor av kultur. Staden som vilar på romersk grund har haft tre storhetsepoker, den första som medeltida stadsstat, då katedralen och baptisteriet byggdes. Den andra inleddes på 1500-talet som huvudstad i familjen Farneses grevskap, med ytterligare monument som t ex kyrkan Madonna della Steccata, och Palazzo della Pilotta (har namn efter ett spel som spelades på palatsets innergård) som inte blev färdigbyggt men som hyser intressanta museum med måleri och arkeologi. Den tredje guldepoken på 1700- och 1800-talen gav staden dess gemytliga atmosfär. Operafantasten kollar förstås om biljetter finns att få på renommerade Teatro Regio.

 

Emilia-Romagna är en storslagen samling av sevärda och besöksvärdiga destinationer som ligger spridda över hela regionen. Tycker du om berg eller bukter, slätter eller strander, städer eller bergbyar, kultur eller mat? Emilia-Romagna har hela paketet! Emila-Romagna består av två signifikant olika regioner, dels bördiga po-slättens Emilia med alla sina Lambrusco appellationer, där de bästa vinerna är de som kommer från den kuperade norra delen, och dels Romagna i väster där det görs många druvrena (framförallt) stilla viner på både nationella och internattionella druvsorter. Emilia-Romagna

verdi-motorhome-rental-Parma-airport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.