Hyra Husbil Genova Italien

Hyra Husbil Genova

Husbil semester Genova, Italien

Husbilsuthyrning Genova, Genova airport, Genoa Cristoforo Colombo Airport.

Husbilsuthyrning i Genova, Italien. Flyg lågpris till Genoa och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka. Hyra Husbil Genoa. Hyra ett husbil og campervan i Genoa Italien och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Genoa, via oss så kan du njuta för fullt av din semester.
Sök och hitta billig hyra husbil och campervan i Genoa och Italien. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Genova och Italien här! Snabbt, smidigt & enkelt.

'); Widget = new OR_widget({ "setId": OR_id, "setVersion": 2, "setAffiliate": "bobilportal", "setStyle": "default.css", "setUrl": " https://motorhomeseurope.motorhomerepublic.com/affiliates.html", "setTarget": "_top", "setSelectedCountry": "IT", "setHeight": "375", "setWidth": "300", "showResCountry": true, "setLanguageOptions": 1, "showCountry": true});
Genova flygplats eller Genoa Cristoforo Colombo Airport. Genua är ett viktigt ekonomisk centrum i Italien. Dessutom är det en vacker historisk stad som lockar fler och fler turister. Flygplatsen har nyligen moderniserats och tar emot över en miljon passagerare varje år. Genoa Airport

Hyra Husbil Genova – Genovas status som Italiens största hamnstad har upparbetats genom århundraden. Redan under 1100-talet var Genova en av Italiens stolta maritima republiker, och stadens köpmän tjänade enorma förmögenheter på handel i Medelhavet. Storhetstiden varade i århundraden, och Genova ägde till exempel öarna Sardinien och Corsica. Under denna florisanska perioden var stadens största fiende inte de arabiska sjämännen, utan istället de konkurrerande republikerna Pisa och Venedig.

Med en spännande mix av historia och framtid utsågs Genua till Europas kulturhuvudstad 2004. Redan år 1844 konstaterade Charles Dickens att Genua är ”en stad i de märkligaste kontraster.” Det gäller fortfarande, för mitt bland slitna gatumiljöer och egendomliga gränder finns udda designbutiker och riktigt bra restauranger. Här serveras din kvalitetspasta med färsk pesto, en klassisk italiensk smakfiness som härstammar från just Genua.

Liguria – Den italienska rivieran – älskad av modernisterna för sitt ljus, och av de allra första turisterna för sitt milda klimat året runt – har en tidlös charm. Fortfarande lockar ljuva dagar i lättjans tecken, men här finns också fina möjligheter till vandring och cykling upp i de gröna bergen som ryggar in kusten. Badorterna ligger som ett pärlband.
Utbudet är brett; eleganta strandpromenader i palmers skugga på sina håll, rofyllda fiskebyar på andra. Små badvikar och klippor avlöser breda sandstränder, husen lyser i gult och rosa. Ät en genuin middag i någon av de slumrande byarna uppe i bergen, kaningryta med de lokala små svarta oliverna är en ljuvlig klassiker. Lokaltågen gör anhalt vid alla badorter, små som stora, och utsikten från rälsen är fantastisk. Visit Genova